روایت هولناک یک گروگانگیری در سیستان و بلوچستان | ۶ روز زندانی شدن در اسارتگاه ۲ برادر مخوف علت قطعی‌های بدون برنامه برق در مشهد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری دو فرد مظنون به قتل شهید محیط‌بان کاظم مصدق (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مصدوم شدن ۶ نفر در تهران بر اثر طوفان (۷ اردیبیهشت ۱۴۰۴) افزایش تعداد فوتی‌های حادثه انفجار در بندر شهید رجایی به ۴۰ نفر باد شدید و گردو خاک رانندگی در جاده‌های خراسان رضوی را مشکل کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) احیای هنر‌های فراموش‌شده استان با اجرای طرح «کارگاه‌گردی» | بازدید ۱۱۵ هزار نفر از کارگاه‌های هنری در خراسان رضوی قتل نگهبان ساختمان به خاطر تعرض به پسر جوان مهار آتش سوزی در بندرشهید رجایی تا امشب (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی بیمه دبه می‌کند! باید‌ها و نباید‌های هفته منتهی به کنکور | چه‌کار کنیم که زحماتمان به باد نرود؟ ماجرای ورود نخستین پنکه برقی به ایران | دیدار شبانه ناصرالدین‌شاه و زیمنس مالزی یا تایلند؛ برای یک سفر فراموش نشدنی کدام را انتخاب کنیم؟ ویدئو | انتشار اولین تصاویر دوربین مداربسته از لحظه آغاز آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) صبح ورزش کنید، قلب بیشتر عمر می‌کند! افزایش درصد موفقیت احیای قلبی - ریوی بیماران اورژانسی در حرم امام‌رضا(ع) (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیش از ۱۴ تن موادغذایی غیربهداشتی در نیشابور نابود شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرحله دوم توزیع گوشت گرم به نیازمندان آغاز شد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۴۰ درصدی تولید شیرخشک در مشهد انتقاد یکی از نمایندگان مجلس به تنبیه بدنی دانش‌آموزان | معلمی که تنبیه بدنی می‌کند، مشکل روحی دارد ویدئو | آتش در محل انفجار اسکله شهید رجایی بندرعباس فروکش کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | مشهد از فردا خنک می‌شود؛ با احتمال بارش باران درخشش دانش‌آموزان ایرانی در مسابقات جهانی ریاضی طرح «مشهد، شهر امن»، گامی مهم در مسیر جذب گردشگر داخلی و خارجی چند نکته درباره کارت‌های ورود به جلسه کنکور | روز آزمون چه مدارکی برداریم؟ سال ۱۴۰۳، سال تحول در خدمات‌رسانی به مسافران فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد امکان تغییر گروه آزمایشی و حوزه امتحانی داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ وجود ندارد معلمان باید نقش آفرینی بیشتری در زمینه ارتقای کیفی تدریس و روش‌های آموزشی داشته باشند
سرخط خبرها

شرایط بیمه موبایل دانشجویان | ماجرای بند جنجالی بیمه‌نامه چیست؟

  • کد خبر: ۳۲۸۷۸۷
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۰
شرایط بیمه موبایل دانشجویان | ماجرای بند جنجالی بیمه‌نامه چیست؟
در پی حواشی به وجود آمده درمورد یکی از بند‌های بیمه‌نامه موبایل دانشجویی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان توضیح داد که آیا سرقت بدون ایراد جراحت یا آسیب هم مسئولیتی برای بیمه ایجاد می‌کند یا خیر.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اگر دانشجو با اراده و اختیار گوشی را در اختیار سارق قرار دهد، هیچ بیمه‌ای به او تعلق نخواهد گرفت.» دانشجویان با تعجب از محتویات این بند گفته‌اند یعنی برای بیمه گوشی موبایل و لپ‌تاپ حتماً باید آسیب جدی ببینیم تا شامل بیمه شویم؟

برداشت‌ها از این بند درست نیست. طبیعی است وقتی دانشجو توسط سارق تهدید شود، گوشی موبایل و لپ‌تاپ را به خاطر رعب و وحشتی که پیش می‌آید به سارق تحویل می‌دهد. قرار نیست که دانشجو درگیر شود و خدایی نکرده اتفاقی برای او بیفتد تا بتواند هزینه بیمه را بگیرد، قطعاً منظور بند مذکور این نیست.

صندوق رفاه دانشجویان در روز‌های اخیر اعلام کرد، گوشی موبایل دانشجویان را به مبلغ ۲۵ میلیون تومان و لپ‌تاپ را تا سقف ۵۰ میلیون تومان در مقابل سرقت و تهدید بیمه خواهد کرد. اما یک بند از این بیمه در فضای مجازی سر و صدای زیادی به پا کرد و مورد انتقاد دانشجویان قرار گرفت. در این بند که ذیل استثنائات قوانین بیمه گوشی موبایل و لپ‌تاپ قرار دارد نوشته شده.

اگر دانشجو با اراده و اختیار گوشی را در اختیار سارق قرار دهد، هیچ بیمه‌ای به او تعلق نخواهد گرفت. دانشجویان با تعجب از محتویات این بند گفته‌اند یعنی برای بیمه گوشی موبایل و لپ‌تاپ حتماً باید آسیب جدی ببینیم تا شامل بیمه شویم؟ قطعاً تهدید و ارعاب با سلاح سرد از طرف سارق مورد نگرانی شخص شده و او برای اینکه آسیب نبیند وسایل خود را به سارق تحویل می‌دهد و چاره‌ای جز این برای نجات جان خود ندارد.

در همین راستا، مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان در توضیح بند مذکور می‌گوید: برداشت‌ها از این بند درست نیست. طبیعی است وقتی دانشجو توسط سارق تهدید شود، گوشی موبایل و لپ‌تاپ را به خاطر رعب و وحشتی که پیش می‌آید به سارق تحویل می‌دهد. قرار نیست که دانشجو درگیر شود و خدایی نکرده اتفاقی برای او بیفتد تا بتواند هزینه بیمه را بگیرد، قطعاً منظور بند مذکور این نیست.

او در ادامه توضیح می‌دهد: «البته به دلیل اینکه این موضوع در فضای مجازی سر و صدا کرده، بسیار دیده شده است، وگرنه دانشجویان ذیل وزارت علوم عموماً برای این بیمه ثبت‌نام کرده‌اند. همچنین این قرارداد توسط دکتر پندار معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم بسته شده و ما در صندوق رفاه دانشجویان فقط مجری قرارداد بیمه هستیم.»

سرقت در خوابگاه زورگیری حساب نمی‌شود

گنجی در واکنش به این سؤال که‌بندی دیگر از این قرارداد به شامل نبودن بیمه در ازای دزدیده شدن گوشی در خوابگاه اشاره دارد، می‌گوید: اگر دزدی در خوابگاه باشد بیمه به آنها تعلق نخواهد گرفت. سرقت در داخل خوابگاه زورگیری حساب نمی‌شود و این بیمه صرفاً برای زورگیری و تهدید است. البته که همه دانشجویان ما خوابگاهی نیستند، اما دنبال این هستیم که هیچ آسیبی به دانشجویان‌مان نرسد. من تفاهمنامه را امضا نکرده‌ام، در واقع معاونت اداری، مالی وزارت علوم بند‌های بیمه را تعیین کرده، اما به طور کلی از نظر من، بند‌های قرارداد این فرهنگ‌سازی را ایجاد می‌کند که در کنار حمایت وزارت علوم، دانشجویان باید از وسایل خود مراقبت کنند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان درباره جزئیات این بیمه توضیح می‌دهد: این بیمه صرفاً برای سرقت با زورگیری است، وگرنه بیمه‌های گوناگون گوشی موبایل افراد را بیمه می‌کنند، اما این بیمه به‌خاطر حادثه‌ای بود که در خوابگاه دانشگاه تهران رخ داد و نمی‌خواهیم دوباره این اتفاق‌ها رخ بدهد و حتی یک دانشجو هم آسیب ببیند، اما اگر دانشجو در معرض تهدید باشد، بیمه می‌شود.

گنجی درباره آخرین آمار دانشجویانی که بیمه شده‌اند هم می‌گوید: تاکنون تعداد بیش از چهار هزار و چهارصد نفر برای استفاده از بیمه گوشی موبایل و لپ‌تاپ ثبت‌نام کرده‌اند و قطعاً این آمار تا ۱۵ اردیبهشت ماه افزایش خواهد داشت. دانشجویان توجه کنند، موبایلی بیمه می‌شود که مشخصات آن در سامانه ثبت شده باشد.

منبع: عصر ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->